امروزه پیش غذاهای مختلفی وجود دارند که هر یک از آنها دارای طرز تهیه مخصوص خود هستند و شما می توانید برای مهمانی ها و دورهمی های خود از هر یک از آنها استفاده کنید. احتمالا برای شما هم پیش آمده است که برای یک مجلس قصد انتخاب یک پیش غذا را داشته باشید ولی نتوانید از میان گزینه های مختلف یک گزینه مناسب را پیدا کنید. ما در این مطلب قصد داریم لیست کاملی از پیش غذاها را در اختیار شما قرار دهیم و درباره طرز تهیه انواع پیش غذا بیشتر با شما صحبت کنیم. بنابراین اگر شما هم جز افرادی هستید که علاقه مند به این موضوع می باشید حتما با ما در این مطلب همراه باشید.
آنچه در مقاله طرز تهیه انواع پیش غذا میخوانید :
- لیست پیش غذاها
- طرز تهیه پیش غذای ساده
- طرز تهیه پای میوه کوچک
- انواع پیش غذا با نان تست
- پیش غذا تست الویه
- محبوب ترین پیش غذاهای جهان
- پیش غذای فصل زمستانی
- پرطرفدارترین پیش غذای زمستانی
- خوشمزه و راحت ترین پیش غذای تابستانی
- پیش غذا با سیب زمینی
- تفاوت پیش غذاها و دسرها چیست؟
لیست پیش غذاها
شما برای غذای مجالس و مهمانی های خود می توانید پیش غذاهای متفاوتی را درست کرده و سرو کنید. انواع سوپ ها و فینگر فودها را می توان به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار داد. به عنوان مثال شما می توانید از سوپ گل کلم، پیاز سوخاری به شکل گل، پیاز سوخاری حلقه ای، سوپ جو پرک قرمز، سیب زمینی تنوری و …. به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس مختلف استفاده کنید. اگر با خانواده سوپ ها و فینگرفودها آشنایی داشته باشید حتما میدانید که طیف گسترده ای از سوپ ها و پیش غذاها را میتوان تهیه کرد. اگر شما هم علاقه مند به آشنایی با طرز تهیه این پیش غذاها هستید حتما ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید.
طرز تهیه پیش غذای ساده
کوفته بادمجان یک پیش غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که به سادگی می توانید آن را تهیه کنید. برای درست کردن این پیش غذای خوشمزه در ابتدا بادمجان های خود را به خوبی شسته و به قطعات کوچک تقسیم کنید. در ادامه مقداری پیاز، سیر و فلفل را در روغن تفت دهید و سپس بادمجان های خود را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا بادمجان ها نرم شوند. سپس تمام این سبزیجات را در مخلوط کن ریخته و به خوبی آنها را مخلوط کنید. حال شما یک ترکیب سفت دارید که می توانید آنها را به کوفته های کوچک تبدیل کرده و در روغن سرخ کنید تا زمانی که به رنگ قهوه ای در بیایند. حال شما می توانید این کوفته های بادمجان را به همراه مقداری کاهو و گوجه فرنگی سرو کنید.
طرز تهیه پای میوه کوچک
پای میوه کوچک را نیز می توان در گروه پیش غذاهای بسیار لذیذ قرار داد که امروزه مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. برای درست کردن این پیش غذای خوشمزه ابتدا در یک کاسه بزرگ مقداری کره، آرد و تخم مرغ را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده و برای مدت زمان 15 دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس این مواد را در فر قرار داده و اجازه دهید برای مدت زمان 10 دقیقه به خوبی پخته و طلایی رنگ شود.
در ادامه شیر عسلی، تخم مرغ و توت فرنگی های خود را در مخلوط کن ریخته و آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و در انتها نیز این مواد را بر روی خمیر خود که به رنگ قهوه ای طلایی در آمده است بریزید و اجازه دهید تا برای مدت زمان 20 دقیقه دیگر نیز به خوبی پخته شود. حال پای میوه کوچک شما آماده است و می توانید آن را به شکل مد نظر خود تزئین کرده و سرو کنید.
انواع پیش غذا با نان تست
برای درست کردن این پیش غذای بسیار خوشمزه و لذیذ ابتدا بر روی نان تست خود مقداری کره بمالید تا عطر و طعم کره بر روی نان تست احساس شود. در ادامه مقداری گوجه فرنگی را به صورت ریز خرد کنید و آن را با مقداری برگ ریحان تازه مخلوط کنید. توجه داشته باشید که در صورت تمایل می توانید از گوجه گیلاسی نیز برای انجام این کار استفاده کنید.
بعد از این که گوجه و ریحان را بر روی نان تست خود قرار دادید می توانید مقداری پودر سیر و پنیر پارمزان را نیز به آن اضافه کنید که عطر و طعم بسیار خوبی را به این ترکیب می بخشد. حال برای سرو کردن این پیش غذای خوشمزه شما هم می توانید آن را به صورت سرد سرو کنید و هم می توانید با قرار دادن آن در مایکروفر آن را به صورت گرم سرو کنید. بروسکتا یکی از بهترین و ساده ترین پیش غذاهایی است که با استفاده از نان تست تهیه می شود.
پیش غذا تست الویه
یکی دیگر از پیش غذاهای بسیار معروفی که با استفاده از نان تست تهیه می شود تست الویه است. برای درست کردن این پیش غذای بسیار خوشمزه شما به سالاد الویه و نان تست احتیاج دارید. برای درست کردن سالاد الویه ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ های خود را به خوبی آب پز کنید و سپس آنها را به خوبی رنده کنید. در ادامه سینه مرغ پخته و ریش ریش شده و یا رنده شده را نیز به این ترکیب اضافه کرده و به خوبی آنها را با یکدیگر مخلوط کنید.
حال زمان آن است که مقداری هویج رنده شده و نخود فرنگی را نیز به این ترکیب اضافه کرده و در انتها با اضافه کردن سس مایونز به این مخلوط اجازه دهید تا برای مدت زمانی در داخل یخچال استراحت کند. حال شما می توانید این سالاد الویه خوشمزه را بر روی قطعه های کوچک نان تست قرار داده و سرو کنید.
محبوب ترین پیش غذاهای جهان
اگر شما هم علاقه مند به آشنایی بیشتر با پیش غذاهای معروف جهانی هستید تا بتوانید این پیش غذاها را درست کنید ما به شما کوکی شکلاتی که یکی از بهترین پیش غذاهای آمریکایی است را معرفی می کنیم. چیز کیک ژاپنی نیز یکی دیگر از معروف ترین خوراکی هایی است که در دنیا به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار می گیرد و طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد.
تارت لیمو یک پیش غذای معروف فرانسوی است که درست کردن آن بسیار ساده است و نیاز به صرف زمان و انرژی زیادی نخواهد داشت. اگر علاقه مند به خوراکی ها و یا غذاهای روسی هستید ما به شما کیک لایه عسلی روسی را پیشنهاد می کنیم که یک پیش غذای بسیار خوشمزه و لذیذ به شمار می آید و قطعا امتحان کردن آن می تواند تجربه ای جذاب برای شما باشد. چیز کیک نیویورکی نیز از دیگر پیش غذاهایی است که حتما باید آن را درست کنید و در مهمانی ها و مجالس خود مورد استفاده قرار دهید. طرز تهیه چیز کیک نیویورکی تفاوت های زیادی با چیز کیک ژاپنی دارد و به همین علت نیز این دو را به عنوان دو پیش غذای متفاوت در نظر گرفتیم.
پیش غذای فصل زمستانی
اگر شما هم علاقه زیادی به یادگیری طرز تهیه انواع پیش غذا های زمستانی دارید ما به شما سالسا و لوبیا را پیشنهاد می کنیم. این پیش غذا بسیار راحت آماده می شود و دارای طعم بسیار خوبی نیز می باشد، بنابراین می تواند یک گزینه بسیار خوب برای روزهای سرد سال به شمار بیاید. برای درست کردن این پیش غذا ابتدا مقداری رب گوجه فرنگی را در روغن زیتون به خوبی تفت دهید و سپس چهار قاشق لوبیای پخته شده را نیز به آن اضافه کنید.
در ادامه مقداری فلفل دلمه ای خرد شده، پیاز نگینی شده، فلفل، نمک و سایر ادویه های مد نظر خود را نیز به این ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا به خوبی مواد طعم یکدیگر را به خود بگیرند. حال نان باگت خود را به صورت حلقه حلقه برش بزنید و آن را در فر مقداری برشته کنید. در انتها نیز مواد خود را بر روی نان باگت قرار داده و این پیش غذای خوشمزه را سرو کنید.
پرطرفدارترین پیش غذای زمستانی
اگر علاقه مند هستید تا انواع سوپ ها را در فصل زمستان تجربه کنید ما به شما پیشنهاد می کنیم که حتما سوپ گوجه فرنگی را نیز امتحان کنید. سوپ گوجه فرنگی یک پیش غذای فوق العاده خوشمزه است که به سادگی می توان آن را تهیه کرد. برای درست کردن این سوپ ابتدا پیازهای خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید و سپس ادویه های دلخواه خود از جمله زردچوبه، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
در ادامه گوجه فرنگی های پوره شده را نیز به این مواد اضافه کرده اجازه دهید تا آب گوجه فرنگی ها به خوبی کشیده شود. بعد از کشیده شدن آب گوجه مقداری رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید تا این ترکیب طعم بهتری را به خود بگیرد. با اضافه کردن سبزیجات مخصوص سوپ به این مواد مقداری آب نیز به آن اضافه کنید اجازه دهید تا سوپ شما به خوبی پخته و جا بیفتد. حال این پیش غذای فوق العاده آماده سرو شدن است.
خوشمزه و راحت ترین پیش غذای تابستانی
بورانی اسفناج یک پیش غذای بسیار مفید و خوشمزه است که می توانید آن را در فصل های گرم سال سرو کنید. برای درست کردن این پیش غذا ابتدا مقداری اسفناج خرد شده را مقداری بپزید و سپس آن را به ماست خود اضافه کنید.
برای این که عطر و طعم بهتری را به خود بگیرد شما می توانید مقداری سیر خرد شده یا پودر سیر را نیز به آن اضافه کنید که ترکیب فوق العاده ای را به وجود خواهد آورد. برای این که این پیش غذا طعم بهتری را داشته باشد به شما پیشنهاد می کنیم اجازه دهید تا حداقل برای مدت زمان دو الی سه ساعت در یخچال استراحت کند.
پیش غذا با سیب زمینی
فصل تابستان فصلی است که در آن شاهد مهمانی ها و دورهمی های بسیار زیادی هستیم و همین عامل نیز باعث می شود تا بسیاری از افراد به دنبال طرز تهیه انواع پیش غذا های تابستانی باشند. سیب زمینی توپی سوخاری یک پیش غذای تابستانی بسیار خوشمزه است که به شما توصیه می کنیم حتما آن را امتحان کنید. برای درست کردن این پیش غذای خوشمزه ابتدا پیاز و مقداری سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید و سپس مقداری گوشت چرخ کرده نیز به این ترکیب اضافه کنید و بعد از تغییر رنگ فلفل دلمه ای های خود را نیز به آنها اضافه کنید و اجازه دهید تا این مواد به خوبی با یکدیگر پخته شوند.
در همین مرحله می توانید ادویه های مد نظر خود را نیز به این مواد اضافه کنید و در صورت تمایل با اضافه کردن مقداری رب گوجه این ترکیب را خوشمزه تر کنید. سیب زمینی هایی پخته شده را پوست گرفته و له کنید. حال مقداری از این سیب زمینی را کف دست خود قرار داده و سپس مقداری از ترکیب گوشت و پیاز را درون آن قرار دهید و به شکل توپی آن را جمع کنید. در نهایت نیز روی این توپی های سیب زمینی را با کمک تخم مرغ و پودر سوخاری پوشانده و سرخ کنید.
تفاوت پیش غذاها و دسرها چیست؟
پیش غذا همانطور که از نامش پیداست قبل از صرف غذای اصلی سرو می شود و معمولا شامل سوپ و یا فینگر فودهای آماده است. معمولا تنها در مهمانی ها و مجالس رسمی پیش غذا سرو می شود ولی با این حال در جمع های خانوادگی نیز می توان آن را سرو کرد. پیش غذا معمولا یک خوراکی کوچک است که حجم زیادی نمی گیرد و به همین علت نیز خوردن آن قبل از غذای اصلی نمی تواند اشتهای شما را کور کند. در مقابل دسر به خوراکی هایی گفته می شود که معمولا بعد از غذای اصلی سرو می شوند و نقش پایان کننده را ایفا می کنند. این خوراکی ها شامل انواع دسرها و همینطور شیرینیجات هستند و شما می توانید انواع مختلفی از دسرها را برای مجالس آماده کنید.