02143000042

 کباب ترش

کباب ترش از غذاهای مخصوص و لذیذ شمال ایران است که طرفداران زیادی در تمام مناطق کشور دارد در این مطلب قصد داریم تمام مراحل از صفر تا صد طرز تهیه کباب ترش را آموزش دهیم

سرآشپز کترینگ کیبو تمام  نکات طلایی تهیه و روش مزه دار کردن کباب ترش را در این مطلب ارائه می کند تا همراه با سر آشپز کیبو گام به گام مراحل را انجام دهید و ياد بگيريد…

طرز تهیه کباب ترش

ابتدا گوشت را به قطعات متوسط خرد كرده و با پياز رنده شده و نمك و فلفل در يخچال بگذاريد تا حدود يكی دو ساعت بماند

سپس گردو، رب انار و چوچاق را مخلوط كرده و به گوشت اضافه ميكنيم و مجددا در يخچال ميگذاريم تا چند ساعت ديگر بماند تا طعم مواد كاملا به خرد گوشت برود و به سیخ میکشیم باید روی حرارت خیلی ملایم بگذاریم تا بپزد،تا هم کاملا مغز پخت شود و هم مواد روی کبابمان نسوزد

نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن کباب ترش

  • در صورت تمايل ميتوانيد يك حبه سير رنده شده هم به مواد اضافه کنید
  • اين كباب را به همراه كته سرو كنيد
  • اگر فلفل اين كباب زياد باشد خوشمزه تر ميشود
  • بهتر است در كنار كباب ، گوجه های كبابی هم تهيه كنيد
  • در صورتی که به رب انار دسترسی ندارید برای تهیه غذای مجالس خود از دو قاشق انار ترش آسیاب شده و یا یک استکان آب انار ترش استفاده کنید
  • در صورتی كه به سبزی های محلی شمال دسترسی نداريد ، از مخلوط نعنا و گشنیز و جعفری استفاده كنيد

در منزل می توانید در قابلمه نیز این کباب خوشمزه را آماده کنید بدین منظور مواد آماده شده را داخل قابلمه بریزید و شعله زیر قابلمه را خیلی کم کنید و کمی آب و روغن بریزید تا گوشت ها کاملا پخته شود

مواد لازم

  • گوشت راسته گوسفند یا گوساله………………………..500 گرم
  • گردوی آسياب شده ……………………………………100 گرم
  • رب انار…………………………………………….3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل …………………………………………به مقدار لازم
  • پیاز…………………………………………………1 عدد بزرگ یا 2 عدد متوسط
  • چوچاق یا (نعنا ، گشنیز، جعفری)………………………….1 قاشق غذاخوری سرخالی

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه

11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

12 + 11 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا